Flere resulteter finnes under oppskriften
2 store mangoer, uten stein, skrelt og hakket
saften av 1 sitron
1 dl mangojuice
eller mango- og eplejuice
2 eggehviter
100 g farin
frisk frukt til pynt, som mango, ananas eller nektarin
ha mangoen, den pressede sitronsaften og mangojuicen i en matmølle, og kjør til en jevn mos. Hell mangopureen over i et metallfat, dekk med aluminiumsfolie og la den stå i fryseren i 45 minutter.
Ta mangopureen ut av fatet og pisk den til den er nesten er helt glatt. Sett den i fryseren igjen i 45 minutter, eller til den er delvis frossen.
Ha eggehvitene i en bolle og pisk dem til de er stive, men ikke altfor harde. Fortsett å piske mens du heller i halvparten av sukkeret litt etter litt. Pisk marengsen helt stiv og vend inn resten av sukkeret.
Ha den delvis frosne marengspoureen i en matmølle. Kjør for å bryte ned iskrystallene og tilsett marengsen, en skje om gangen, mens maskinen går. Fortsett å kjøre maskinen til balndingen blir til en myk slaps. Hell blandingen over i fryseformen igjen og la den stå i fryseren i 3 timer, eller til den er frossen.
Server med frisk frukt til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas