Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl sterk solbærsaft
2 ss gelatinpulver
100 g blåbær
Ha en firedel av solbærsaften i en kjele og tilsett gelatinpulveret. Varm saften forsiktig uten at den koker, og rør til all gelatinen er oppløst. Rør inn resten av solbærsaften.
Hell en tredjedel av væsken i en fuktet geléform på 7 dl, eller i 6 glass. Ha i en tredel av blåbærene og la geleen stivne i kjøleskapet. La resten av geleen stå i romtemperatur.
Tilsett nok en tredel av gelé og blåbær og la det stivne i kjøleskapet. Tilsett den siste tredelen og la det stivne i kjøleskapet.
Ønsker du å pynte så bruk 100 g blåbær, litt lettpisket eggehvite og sukker til strøing. Pensle blåbærene lett med eggehvite før du vender dem i sukkeret. Legg dem utover et brett som er kledd med bakepapir, og la dem stå til tørk en times tid før du pynter geleen med dem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas