Flere resulteter finnes under oppskriften
Sukkerlake:
5 dl vann
200 g sukker
skall og saft av 1/2 sitron
2 stilker frisk rosmarin
1 eggehvite
Lag først sukkerlake. Press sitronsaften og skjær av det gule skallet på sitronen. Bruk ikke det hvite, det setter besk smak. Bland vann, sukker, sitronsaft, skall og rosmarinstilkene, og la det koke under omrøring i ca 10 minutter til sukkeret er oppløst. Avkjøl og sil.
Har du iskremmaskin så sett blandingen i kjøleskapet, og la den bli riktig kald. Visp eggehviten stiv, men ikke helt tørr, og bland den inn i laken. Kjør blandingen i maskinen.
Har du ikke iskremmaskin så fyll laken i en frysesikker bolle og frys den. Rør i den innimellom. Når blandingen er halvstiv, rør inn hviten. Ta den ut av fryseren 10-15 min. før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas