Flere resulteter finnes under oppskriften
7 store, saftfulle appelsiner
2 ss konjakk
2 ss hakkede valnøtter
½ plate kokesjokolade
2 kvikklunsj
Press saften av 2 appelsiner og kok saften inn til halv mengde på middels varme. Skrell resten av appelsinene og skjær i tynne skiver.
Legg appelsinskivene lagvis, hell over saften og konjakken. La stå kjølig over natten.
Ved servering legges appelsinene på skåler og overhelles saft/konjakk-blandingen. Drysses med kokesjokolade, valnøtt og kvikklunsj.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas