Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pk appelsingele (til 1/2 l)
1 liten boks herm. Mandariner
1 liten boks kondensert melk (ca 1 1/2 dl)
Pynt:
mandariner
blå druer
Oppløs gelépulveret i 2 1/2 dl kokende vann. Tilsett saften fra mandarinene og vann til det blir 4 dl. Sett det til avkjøling.
Pisk melken til den blir tykk.
Pisk geleen og melken sammen til det er tykt.
Skyll en randform i kaldt vann og ha geleen i denne. Sett den kaldt til den er stiv.
Sett den et øyeblikk i varmt vann og hvelv den over på fat.
Fyll midten med mandariner og blå druer. Server med krem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas