Flere resulteter finnes under oppskriften
150 g sukker 5 egg saften av 3 søte appelsiner og av 1 bitter appelsin, ca 4,5 dl 2 ts appelsinblomstvann, om ønskelig 1 ts revet appelsinskall
Bland 90 g sukker med 2 ts vann i en kjele og varm det opp til middels varme til sukkeret har begynt å karamelliseres og har fått en lys gyllenbrun farge. Ikke brenn sukkeret. Hell det karamelliserte sukkeret i bunnen på en oval form på ca 20 cm eller en rund form med diameter på 18 cm. Du kan også bruke 4 porsjonsformer. Pisk eggene til appelsinpuddingen sammen med resten av sukkeret til det er luftig og kremet. Rør forsiktig inn appelsinsaft, appelsinblomstvann hvis du bruker det og skall. Forvarm ovnen til 150 C. Hell kremen i terteformen, og plasser deretter formen i en langpanne eller lignende med varmt vann halvveis opp på siden av terteformen. Stek puddingen i ovnen i 1 time, til den er fast og en pinne som stikkes inn, kommer ut ren. La den bli helt kald før du vender den på serveringsfat. Puddingen skal helst overhelles med et lag tynn karamellsaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas