Flere resulteter finnes under oppskriften
Til kakene:
1 egg
1/2 dl sukker
1/2 dl hvetemel
smør eller margarin til bakeplaten
Sitronkrem:
3 eggeplommer
3 ss sukker
revet skall og saft av 1 sitron
2 dl kremfløte
4 bær til pynt
Pisk egg og sukker og rør inn melet.
Bre ut massen til 4 kaker, ca 15 cm i diameter, på godt smurt bakeplate. Pass godt på, det tar bare noen minutter.
Løsne de sprø kakene fra platen med tynn skarp kniv. Legg dem med én gang i suppeskåler eller lignende så de får skålfasong. Avkjøles helt.
Pisk eggeplommene og sukkeret til kremen ekstra godt. Bland inn sitronskall og -saft og skjær inn den stivpiskede kremfløten.
Fyll kremen i kakene like før servering og pynt gjerne med et bær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas