Flere resulteter finnes under oppskriften
5 eggeplommer 5 ss sukker 2 ½ ss hvetemel 5 eggehviter - 2 dl jordbærsyltetøy 1 ss sukker
Visp eggeplommer og sukker til eggedosis. Bland melet forsiktig i. Stivvisp eggehvitene og vend dem i. Fyll røren i godt smurt rund panne eller form med lav kant. Stek omeletten i ovn ved ca 180 C til den er lys gul og så vidt gjennomstekt, 15-20 min. Hvelv omeletten på fat, legg syltetøy på den ene halvparten og brett den andre over. Dryss om ønskelig sukker over. Serveres varm til dessert eller kaffe, med eller uten stivpisket krem til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas