Flere resulteter finnes under oppskriften
4 dl tykk eplemos eller 600 g epler
1/2 dl vann
1 dl sukker
2 1/2 dl kremfløte
3 plater gelatin
1/4 dl kokende vann
epleskiver til pynt
Lag en tykk eplemos, smak den til med sukker og avkjøl. Legg gelatinplatene i kaldt vann ca 8 minutter. Ta den opp og smelt den i litt kokende vann. Rør oppløst gelatin i eplemosen, og bland i stivpisket krem. Gjem litt krem til pynt.
Fyll fromasjen i porsjonsglass eller i en dessertskål og sett den til å stivne. Denne fromasjen kan ikke hvelves.
Pynt med pisket krem og noen epleskiver. Pensle epleskivene med litt sitronsaft slik at de ikke blir brunfarget.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas