Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter melk
1 boks med konsentrert søtet melk (vikingmelk kan også brukes)
4 dl rundkornet ris
2 ss appelsinblomstervann, ev appelsinessens
1 neve knust pistasiekjerner
Bland melk og ris. Kok opp og la det deretter småkoke i 60-90 minutter til det blir en tykk grøt. Rør om av og til. Ta den av platen og tilsett appelsinblomstvann.
Avkjøles. Serveres kald med knuste pistesiekjerner på toppen.
Denne libanesiske desserten er mye brukt både etter fasten og i forbindelse med barnefødsler.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas