Flere resulteter finnes under oppskriften
6 mangostan
saften av 1 lime
100 g brunt sukker
Skjær med en skarp kniv gjennom det tykke skallet på frukten slik at den blir delt i to. Ta ut det hvite fruktkjøttet som er delt i 4-6 "båter". Fjern eventuelt steiner i kjøttet. Ta vare på skallet.
Ha mangostankjøtt, limesaft og sukker i en food processor. Kjør til alt er godt blandet. Blir det for søtt lan du tilsette mer limesaft.
Hell blandingen i en ismaskin. Kjør til sorbeten har finkornet konsistens. Har du ingen ismaskin kan du sette sorbeten i fryseren. Pass på å røre sorbeten hver halvtime til sorbeten er ferdig. Det tar 2-3 timer.
Fyll de tomme mangostanskallene med sorbeten og server.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas