Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg multer
melis
4 cl multelikør
saften av ½ sitron
hakkede nøtter
Lag multepuré av halvparten av multene. Multene moses på en hurtigmikser sammen med sitron og litt melis. Passér pureen gjennom en fin sikt. Hell den over i fire dype tallerkener og legg resten av multene over.
Pisk kremfløten og fordel den over. Strø over nøtter. Gratineres under en grill til kremen har smeltet og fått en fin og gyllen farge.
Serveres med vaniljeparfait (se egen oppskrift). Pyntes med multer og litt sitronmelisse. Drysses med melis før servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas