Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ¼ dl sukker
4 dl kokosfløte
6 egg
30 g smør
Oppløs sukkeret i kokosfløte over svak varme i vannbad. Pisk eggene godt og sil dem i kokosfløten gjennom en nylonsil. Røres godt sammen.
Varm opp under omrøring til kokoskremen er tykk nok til å dekke baksiden av en skje, ca 8 minutter. Tas av varmen og rør inn smøret.
Pensle 6 små boller med smeltet smør. Hell kokoskremen i bollene.
Forvarm ovnen til 180 C. Sett bollene i ovnspannen og hell i vann slik at det dekker halvveis opp på bollene. Stekes i ovnen i 30 minutter.
Tas ut av ovnen og settes under varm grill, for å brune toppene.
Serveres varm eller kald med pisket krem eller tykk kokosfløte og skiver av tropisk frukt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas