Flere resulteter finnes under oppskriften
115 g fin varmicelli
1,2 liter vann
½ ts safran
1 ss sukker
1 ss kokos
mandelflak, hakkede pistasiemandler og sukker til pynt
Knus varmicellien med hendene og ha den i en kjele. Ha på vann, tilsett safran og la det koke opp. Kok i 5 minutter.
Rør i sukker og la det koke til vannet er så å si fordampet. Ha varmicellien over i en sil om nødvendig, slik at alt vann renner av.
Ha varmicellien over i en bolle og pynt med kokos, mandelflak, hakkede pistasiemandler og grovt sukker.
Varmicelli fåes i asiatiske butikker som seviyan.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas