Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pose steinfrie svisker, 225 g
1 dl vann
¾ dl farin
evt 10 hakkede mandler
5 eggehviter
Forvarm ovnen til 150 C. Kok sviskene i vannet i ca 5 minutter. Hell av kokevannet. Finhakk sviskene med sukkeret eller findel dem sammen med sukkeret i food processor eller hurtigmikser.
Husk at selv myke svisker bør kokes før de hakkes, slik at de blander seg godt med de vispede hvitene.
Visp eggehvitene stive. Bland fruktmosen i litt om gangen, visp hele tiden. Bland eventuelt i mandler. Hell røren i en godt smurt, ildfast høy form med rette kanter, 1,5 2 liter.
Stek suffleen nederst i ovnen i ca 35 minutter, eller til den har hevet seg og fått farge. Åpne ikke ovnsdøren de første 20 minuttene.
Server suffleen nystekt. Den synker raskt sammen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas