Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl kokende vann
150 g svisker
6 pl. gelatin
1/2 dl sukker
saft av 1/2 sitron
Pynt:
1/2 l vaniljeis
2 appelsiner
Hell kokende vann over sviskene. La det stå 3-4 timer til sviskene er myke.
Legg bort noen svisker til pynt. Ta ut stenene av resten og hakk sviskene.
Ha gelatin, sviskekraft, sukker og sitronsaft i en gryte og varm opp til gelatinen er smeltet.
Bland det med sviskene og hell det i en randform. La det stå til det er stivnet.
Sett formen et øyeblikk i varmt vann og vend den over på rundt fat. Arranger appelsiner i båter rundt og fyll ringen med is. Pynt med svisker.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas