Flere resulteter finnes under oppskriften
1 liter rips
85 g sukker (1 dl)
1 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
1 1/2 boks cottage cheese, ca 400 g
Ren og skyll bærene, tilsett sukker og rist det godt sammen.
Pisk krem sammen med vaniljesukkeret.
Rør cottage cheese til den blir smidig. Tilsett ripsen og kremen. Rør godt om.
Legg opp ripscheesen i en glasskål. Avkjøl den i kjøleskapet ca 30 minutter.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas