Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts honning
1 ts sukker
1 sammenpisket egg
40 g honning
1 1/2 dl kokende melk
Sett ovnen på 160 C.
Lag karamell av honning og sukker. Glasser formen - gjerne rund form -med karamellen.
Rør det sammenpiskede egget godt sammen med honning. Tilsett den kokende melken og hell blandingen i formen.
Sett formen i vannbad i 30 minutter til den er stivnet.
Hvelv desserten og server eventuelt med en vaniljesaus til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas