Flere resulteter finnes under oppskriften
375 g tørkede aprikoser 175 g steinfrie rosiner 125 g sukker 1 ss rosevann 1 ss appelsinblomstvann 175 g skåldede mandler eller en blanding av mandler og pistasienøtter
Legg den tørkede frukten i en stor bolle og dryss sukker på. Hell blomstervannet over. Hell på akkurat nok vann til å dekke frukten, og la det stå et lunt sted i 48 timer. Strø nøttene over og avkjøl godt før servering. Denne libanesiske favoritten får sitt særpreg av den parfymerte marinaden som suges opp i den tørkede frukten.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas