Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g makroner
2 ss mandelflak
2 1/2 dl sherry eller madeira
Vaniljekrem:
5 ss maisennamel
3 eggeplommer
5 ss melis
2 ts vaniljesukker
5 dl melk
2 dl kremfløte
Makroner og mandler marineres 1 time i vinen, tas opp.
Rør ut maisennamel med eggeplommer, melis og vaniljesukker i en del av melken. Kok opp resten av melken og tilsett røren i den kokende melken under kraftig omrøring. Kok opp og smak til. Avkjøles.
Pisk krem. Legg er lag marinerte makroner og mandler i en glassbolle. Ha et lag vaniljekrem over og pynt med pisket krem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas