Flere resulteter finnes under oppskriften
6 ss sukker
3 dl vann
2 ss ingefærsirup
2 stjerneanis
2,5 cm kanelstang
1 nellikspiker
saften av ½ sitron
2 myntekvister
1 mango
2 bananer i skiver
8 litchier, friske eller hermetiske
225 g friske jordbær, renset og delt i to
2 biter skrelt, fersk ingefær, i strimler
1 ananas
Ha sukker, vann, ingefærsirup, stjerneanis, kanel, nellikspiker, sitronsaft og mynte i en kjele. Kok op og la det syde i 3 minutter. Sil laken i en stor bolle og la den avkjøles.
Skjær endene av mangoen og skrell den. Still mangoen på den ene enden og skjær av kjøttet i to stykker fra hver side av den store, flate stenen. Skjær kjøttet i like deler og ha det i den avkjølte laken. Tilsett bananer, litchier, jordbær og ingefær. Dekk til og sett salaten kaldt til den skal serveres.
Del ananasen i to på langs. Skjær ut kjøttet slik at du får to båtformer. Del fruktkjøttet i store biter og ha det i den avkjølte laken.
Ha frukten over i de to ananashalvdelene og server. Det vil være igjen nok frukt til å etterfylle de to ananashalvdelene.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas