Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl melk
100 g sukker
16 gelatinplater
1 ½ - 2 dl nyper
3 dl kremfløte
Legg nypene i vann natten over, og kok dem så i samme vannet. Sil og avkjøl nypene, som deretter moses til puré.
Kok opp melk og sukker. Ha i smeltet gelatin og rør til den er oppløst. Avkjøl blandingen før nypepuréen og stivpisket kremfløte blandes forsiktig inn.
La fromasjen stivne.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas