Flere resulteter finnes under oppskriften
3 store mango
2 dl kremfløte
2 ss sukker
2 ss ristede kokosflak
mynteblader
Del mangoene på tvers, fjern stenene og skallet, kutt mangokjøttet opp i store biter og la dem surre i en liten kjele med litt vann i ca 15 minutter.
Avkjøl og kjør i mikser til en smidig masse. Avkjøl en times tid i kjøleskap.
Pisk fløten og ha sukker i gradvis. Bland eller "skjær" kremen inn i mangomassen. Server i høye dessertglass med ristede kokosflak og mynteblader.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas