Flere resulteter finnes under oppskriften
1 mellomstor, frisk ananas
1/2 dl melis
1/2 dl likør (Cointreau)
2 dl kremfløte
1/2 dl appelsinjuice
2 appelsiner
1 lite glass cocktailbær
noen grønne druer
Skjær toppen av ananasen. Med en skarp kniv snitter du rundt hele frukten på innsiden av skallet uten å ødelegge det. Skjær fruktkjøttet ut av skallet ved først å dele det i fire. Fjern den trå midtstilken og skjær opp ananaskjøttet med melis i en bolle. Slå over likøren. Sett både frukten og ananasskallet i kjøleskapet.
En time før servering piskes krem med appelsinjuice i. Bland kremen og ananasbitene. Smak til og tilsett litt mer melis. La det stå kaldt.
Like før servering has fruktkremen tilbake i ananasskallet. Topp med halve druer og cocktailbær. Sett på ananastoppen og pynt fatet med vridde appelsinskiver og røde cocktailbær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas