Flere resulteter finnes under oppskriften
4-5 epler 20 svisker uten stein 5 dl vann 4-5 ss sitronsaft ¾ dl sukker
Legg sviskene i kaldt vann dagen før de skal brukes. Skjær eplene i små båter og fjern stilker og kjernehus. Legg eplebåtene i en gryte med 5 dl kaldt vann og sitronsaften. Tilsett sukker og svisker. Kok det hele til eplene er knapt møre. Avkjøl epler og svisker i laken og la dem renne godt av før de skal brukes.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas