Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
1/2 ts revet sitronskall
75 g sukker
8 pl. gelatin
1 boks ananas, ca 225 g
2 ss sitronsaft
3 dl krem
Til pynt:
2 dl kremfløte
ananas
sukat
Eggeplommene piskes hvite sammen med sukker og sitronskall.
Legg gelatinen i kaldt vann til den er bløt. Vri den opp og ha den i ca 2 dl ananassaft og løs den opp ved svak varme.
Ha gelatinen i eggemassen under røring og tilsett sitronsaft og oppskåren ananas. La noe ananas være igjen til pynt.
La eggemassen stivne litt før stivpisket kremfløte og eggehvite forsiktig vendes i.
Ha souffléen i en form og la den stå kaldt til den er helt stiv.
Pynt med krem, ananas og biter av sukat.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas