Flere resulteter finnes under oppskriften
4 pærer
2 dl Banyul (søt rødvin)
50 g sukker
1 vaniljestang
1 ts maisenna utrørt i litt kaldt vann
Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Kok sukker, vaniljestang, -frø og vin og la det småkoke i 5 minutter.
Skrell pærene i mellomtiden og ta ut kjernehuset. Skjær pærene i båter. Tilsett pærebåtene i laken og la dem trekke til de er møre.
Tilsett maisenna og småkok ett minutt. Avkjøl laken med pærene i.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas