Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss gelatinpulver 5 ss sukker 5 dl vann 2 ½ dl melk 1 ts mandelessens 1 boks lichi, ca 400 g
Lichi er en frukt som fås kjøpt hermetisert på boks i bl.a. innvandrerbutikker. Bland gelatinpulver og halvparten av vannet. Rør godt. Kok opp resten av vannet sammen med sukkeret. Ha sukkervannet i gelatinblandingen og rør til det klarner. Tilsett melk og smak til med mandelessens. Ha blandingen i en form og avkjøl. Sett den i kjøleskapet når den er kald og la den stivne. Dypp formen i varmt vann og hvelv opp puddingen på et fat. Legg hermetiske lichier rundt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas