Flere resulteter finnes under oppskriften
4 appelsiner
1 banan i skiver
1 eple renset og skåret i terninger
1 pære renset og skåret i terninger
et par friske eller hermetiske kirsebær
sukker
Marengs:
2 eggehviter
50 g melis
Skjær toppen av appelsinene og ta ut mest mulig av fruktkjøttet. Skjær kjøttet smått og bland det med den andre frukten. Tilsett sukker etter smak. Fyll appelsinene med frukten.
Pisk eggehvitene stive og tilsett melis litt av gangen. Sprøyt marengsen på appelsinene så åpningen blir helt dekket. Sett appelsinene under grillen eller øverst i ovnen 12-15 minutter ved 180 C, til marengsen er svak brun.
Server straks den er ferdig.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas