Flere resulteter finnes under oppskriften
5 dl dypfryste solbær
1 ss melis
1 ts gelatinpulver
1 eggehvite
1 dl kremfløte
Spar 2 dl av bærene. Mos resten gjennom en sil. Rør inn melisen. La gelatinpulveret svelle i 2 ss vann. Oppløs den i vannbad.
Stivpisk hviten og fløten hver for seg. Rør gelatinen inn i solbærmosen. Fordel bærene i to porsjonsglass. Fordel fromasjen oppå. Settes kaldt frem til servering.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas