Flere resulteter finnes under oppskriften
200 g gorgonzola 200 g cottage cheese 400 g kremost naturelle 5 eggehviter 12 gelatinplater griljermel smør eller margarin til springformen
Bløt gelatinen i kaldt vann i 5 minutter. Ta den opp og klem ut vannet. Smelt den i litt vann over svak varme. Avkjøl. Mos blåmuggost, cottage cheese og fløteost sammen. Tilsett den avkjølte gelatinen, og avkjøl ostemassen. Rør jevnlig i ostemassen til den begynner å stivne. Stivpisk eggehvitene og vend dem i ostemassen. Smør springformen. Dryss den godt medgriljermel. Hell ostemassen i springformen og dekk formen med plastfolie og sett den i kjøleskap i minst 6 timer før servering. Server osteterten på et fat sammen med druer.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas