Flere resulteter finnes under oppskriften
8 bananer
2 appelsiner
1 sitron
40 g smør
2-3 dl sukker
1 lite glass appelsinlikør
1 kopp rom
Skrell bananene. Press over saften av sitron og appelsin. Smelt smøret i en panne, strø på sukker, og la det bli jevnt og karamellaktig. Legg på bananene og brun dem. Vend dem av og til.
Hell på saft og likør og la det surre en stund, til bananene er blitt møre. Varm litt rom, tenn på og hell den brennende over bananene. Serveres om ønskelig med ris.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas