Flere resulteter finnes under oppskriften
8 ikke for modne bananer 1 dl hvetemel ¼ ts bakepulver 1 dl rismel eller hvetemel 1 ss maisenna ½ ts salt 2,5 dl vann olje til frityrsteking 4 ss brunt sukker
Sikt sammen mel og bakepulver. Tilsett salt. Rør i vann til en tykk kremaktig røre. La den hvile i 30 minutter. Rør godt i den, men ikke pisk den. Varm oljen til det ryker av den. Skrell bananene og del dem i to på langs. Dypp bananbitene i røren og stek dem pent brune. La dem renne av og rull dem i brunt sukker. Server dem varme med is til. Dette er nærmest for en nasjonal smårett å regne for kineserne. Server gjerne med kuler av kokosis eller mangois ved siden av. Vaniljeis eller jordbæris passer også utmerket til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas