Flere resulteter finnes under oppskriften
4 eggeplommer
1/2 dl sukker
3/4 dl sherry
1/2 dl vann
saft og revet skall av 1/2 sitron
4 plater gelatin, bløtet
2 dl kremfløte
Pisk eggeplommene og sukkeret til det er porøst. Tilsett sherry, vann, sitronsaft og sitronskall.
Kryst vannet ut av gelatinplatene og oppløs dem på svak varme i deres egen fuktighet. Hell gelatinen i eggeblandingen under omrøring. La den bli litt stiv.
Stivpisk fløten og bland den i. Hell massen i en bolle eller form. La den stå kaldt for å stivne.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas