Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss sukker
3 1/2 dl sterk kaffe, fortrinnsvis espresso
2 1/2 dl kremfløte
2 ts sukker
Rør sukkeret ut i varm kaffe til det er oppløst. La det avkjøles, tøm det i en lav boks som kan settes i fryseren, og la det stå i en time.
Når det danner seg en isskorpe langs kanten, så skyv denne ned i kaffen og rør om. Gjenta hver halvtime. Etter omtrent 2 1/2 time består blandingen av små, like store iskrystaller, og granitaen er ferdig. Stivpisk kremfløte og sukker. Granita serveres i glass toppet med krem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas