Flere resulteter finnes under oppskriften
2 grapefrukt
4 ts sukker
Marengs:
2 eggehviter
50 g melis
Del grapefrukten i to. Bruk en skarp kniv og løsne fruktkjøttet fra skallet.
Dryss en ts sukker på hver halvdel. Pisk eggehvitene stive og pisk litt og litt melis inn av gangen. Sprøyt marengsmassen på grapefrukten eller legg den i en haug på.
Sett den øverst i ovnen ved 200 C og stek til marengsen er svakt brun, 10-15 minutter.
Serveres rett fra ovnen, gjerne med krem til.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas