Flere resulteter finnes under oppskriften
6 dl melk
30 g smuler av fersk loff
4 egg, skilt
2 ts sukker
2 ss bringebærsyltetøy
2 ss florsukker
Forvarm ovnen til 170 C. Smør en ildfast form som rommer ca 1 ½ liter.
Varm melken i en liten kjele. Ha loffsmulene i en bolle og hell den varmemelken over. Pisk eggeplommer og sukker til en luftig eggedosis i en annen bolle og rør den inn i melken med brødsmulene. Hell blandingen i den smurte ildfaste formen og sett den i langpannen. Hell så mye varmt vann i pannen at det står halvveis opp på formen.
Stek puddingen midt i ovnen til den er stiv, ca 30 minutter.
Stek marengsen imens: Pisk eggehvitene i en bolle. Tilsett halvparten av florsukkeret og pisk til hvitene er stive og blanke. Vend inn resten av florsukkeret.
Ta formen ut av ovnen og bre først syltetøy utover puddingen, deretter de piskede eggehvitene.
Sett puddingen tilbake i ovnen og stek til marengsen er stiv og lys gyllen, ca 10 minutter. Serveres varm.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas