Flere resulteter finnes under oppskriften
15 plater gelatin 1 boks aprikoser, ca 800 g 1 liter blandet vann og aprikossaft 200 g sukker saften av 1-2 sitroner
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Sil fra aprikossaften, tilsett så mye vann at det blir 1 liter og gi den et oppkok sammen med sukkeret. Oppløs gelatinen i den kokende væsken. Press 1-2 sitroner, avhengig av størrelsen, og sil saften over i geleen. Sett den til avkjøling i kaldt vannbad. Når geleen er blitt kald, men ikke stiv, helles litt av den i formen som skal brukes, eventuelt en glasskål. Sett formen i kjøleskap eller fryser til rask stivning (6-12 timer), og legg så noen aprikoser rundt omkring i formen. Hell på litt mer gelé, stivne den og fortsett å fylle på med aprikoser og gelé til frukten er pent stivnet i gelémassen. Vær forsiktig når geleen hvelves opp på et fat. Hold ikke formen for lenge i varmt vann, da smelter geleen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas