Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg vannmelonkjøtt, skrelt og uten kjerner
7 cm frisk ingefær, skrelt og skåret i små terninger, til servering
Sjekk at alle melonkjernene er fjernet. Ha deretter melonen i en food processor eller hurtigmikser, og kjør til en glatt puré.
Ha det over i en iskremmaskin, og følg bruksanvisningen til massen er fryst og fast. Du kan også ha puréen i en boks i fryseren, og røre i massen med en gaffel hvert 20 minutt. Gjenta minst tre ganger for å få en fast og fin konsistens.
Server vannmelonsorbeten i avkjølte glass med små biter av ingefær på toppen.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas