Flere resulteter finnes under oppskriften
2 1/2 kg rabarbra
2 l vann
2 l rabarbrasaft
600 g sukker
(1/2 ts sitronsyre)
24 pl hvit gelatin
1 1/2 dl vann
Vask rabarbrastykkene og skjær dem opp med skinnet på.
Tilsett vannet, kok opp og sil. Ha i evnt. sitronsyre og tilsett den smelta gelatinen under pisking.
Avkjøl til geleen er stiv.
Server med fløte eller eggekrem.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas