Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g rips 500 g sukker revet skall og saften av 1 appelsin ¾ dl cointreau
Sett stekeovnen på 180 C. Ha ripsen, med stilker og det hele, i en ildfast form og tilsett sukker, revet skall og saften av en appelsin. Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den i ovnen i ca 45 minutter da er bærene blitt myke og saftige. Avkjøl bærene før du presser dem gjennom en sil. Du kan også kjøre dem i en blender eller matprocessor, men massen må likevel siles etterpå for å fjerne frø og stilker. Uansett bør du passe på å bruke all sirupssaften fra den ildfaste formen også, og så røre inn Cointreau. Ha sorbetblandingen i en iskremmaskin til frysing og hell den sterkt plommefargede massen i en lufttett beholder som du oppbevarer i fryseren til den skal serveres. Hvis du ikke har iskremmaskin, heller du bare den sukrede fruktmosen i en plastbeholder og tar den ut av fryseren og moser den opp i matprosessoren et par ganger mens den fryser.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas