Flere resulteter finnes under oppskriften
12 plater gelatin
1 1/2 dl sukker
2 dl vann
5 appelsiner
1 sitron
3 dl hvitvin eller eplemost
1 dl kremfløte
reven sjokolade
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann, ca 5 minutter.
Varm vann og sukker til sukkeret er oppløst. Vri gelatinen opp og smelt den i den varme sukkerlaken.
Press saften av appelsiner og sitron. Sil saften og bland den i sukkerlaken. Tilsett så mye hvitvin eller eplemost at det blir 1 liter.
Fordel geleen i porsjonsglass og sett den kjølig for å stivne.
Visp fløten stiv og sprøyt den i topp på geleen. Dryss reven sjokolade over.
Server desserten godt avkjølt.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas