Flere resulteter finnes under oppskriften
9 plater gelatin
7 1/2 dl kremfløte
150 g sukker
1 3/4 dl sherry
Legg gelatinen i bløt i kaldt vann. Kremfløte og sukker gis et kort oppkok. Kryst vannet helt ut av gelatinen og løs den opp i den varme fløten.
Blandingen avkjøles litt før sherryen røres inn.
Rør forsiktig i blandingen av og til. Når den begynner å stivne, fyll den i en fuktet 1-liter form som settes til avkjøling.
Puddingen hvelves og serveres med en rød saftsaus.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas