Flere resulteter finnes under oppskriften
3/4 l vaniljeis
1/4 l kremfløte
3 dl søtt blåbærsyltetøy
1 stor klase blå druer
mynteblader
Rør isen myk. Pisk kremen. Bland forsiktig sammen. Rør inn blåbærsyltetøy. Pakk isene i en høy suffléform med rette kanter.
Fest en ca 5 cm høy pappskive rundt hele kanten på formen slik at den blir enda høyere. Og pakk isen helt opp.
Sett formen i fryseren i minst 4 timer.
Før servering løsnes pappringen fra formen. Server direkte fra formen. Pynt evt. med blå druer, blåbær og mynteblader.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas