Flere resulteter finnes under oppskriften
Deig:
125 g margarin
2 1/2 dl vann
125 g hvetemel
4 egg
Crème Chantilly:
3-4 dl kremfløte
vaniljesukker eller dråper
2-3 ss melis
Glasur:
2 dl sukker
6 ss vann
garner med stivpisket fløte og røde cocktailbær.
Lag en vanlig vannbakkelsdeig ved å koke margarin og vann, drysse på hvetemel og tilsette sammenvispede egg når deigen er lett avkjølt.
Sprøyt ca 1/3 av deigen til en rund kake ca 20 cm i diameter. Lag nøttestore kaker av resten av deigen.
Stek den store kaken ved 210 C i ca 20 minutter, de små i 10-15 minutter. Avkjøl dem i to og fyll dem med Crème Chantilly (vispet fløte smakt til med vanilje og melis).
Lag karamell ved å koke sukker og vann til det er lys brunt.
Legg den store kaken på serveringsfat, arranger de små i pyramide på den. Lim med karamell. Glaser de små kakene med karamell. Pynt med krem og bær.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas