Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 dl melis
3 eggeplommer
1/2 dl sterk, nykokt, kald kaffe
3 dl kremfløte
Pynt:
50 g mokkabønner eller revet kokesjokolade
Visp sammen melis og eggeplommer. Sett bollen i varmt, men ikke kokende vannbad. Hell i kaffen og visp videre til kremen blir tykk, men samtidig luftig. Ta bollen opp av vannbadet og pisk videre til kremen er kald.
Visp kremfløten for seg i en annen bolle.
Rør sammen eggemassen og den stivpiskede fløten. Hell blandingen i en fuktet randform. Legg et stykke aluminiumsfolie over som lokk og klem tett sammen om kantene. Sett formen til frysing ca 3 timer.
Dypp formen i varmt vann og hvelv parfait´en ut av formen.
Pynt med mokkabønner eller revet sjokolade.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas