Flere resulteter finnes under oppskriften
4-6 rabarbrastilker
1 1/2-2 dl sukker
4 bananer
1/2 l vaniljeis
Skjær rabarbraen i stykker og legg den i en gryte sammen med sukkeret.
Sett gryten over svak varme, med lokk, og la den trekke til rabarbraen er mør.
Skjær bananene i skriver.
Legg lagvis i dessertglass eller skål: Rabarbra, bananskiver og iskrem som "skive" med en skje dyppet i varmt vann.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas