Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g usaltede pistasjnøtter
1,5 liter helmelk
300 g sukker
3 dl kremfløte
Legg nøttene i bløt i litt av melken. Kok opp resten og la det småkoke til mengden er halvert. Rør av og til for å løse opp snerken.
Grovmal de oppbløtte nøttene, hold av noen til pynt, og ha dem i melken sammen med sukkeret. La småkoke i 10 minutter, rør hele tiden. Ta av platen og avkjøl. Sett i kjøleskap. Når massen er helt kald, ha i fløten og pisk til det blir luftig.
Ha i isformer og sett i fryser til isen er fast. Hvelves og pyntes med pistasjnøtter.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas