Flere resulteter finnes under oppskriften
3 blad gelatin eller 3 ts gelatinpulver
6 bananer
1/2 boks knust ananas
saft og skall av 1/2-1sitron
3 dl kremfløte
løvtynt skårne mandler eller revet kokesjokolade, evnt begge deler
Legg gelatinplatene i rikelig med kaldt vann.
Ta skallet av bananene og skjær halvparten i skiver. Kle en fuktet form med skivene.
Mos resten av bananene og bland det med ananasen.
Vask og tørk sitronen. Riv skallet og press ut saften. Bland det i fruktmassen.
Pisk fløten.
Klem vannet av gelatinen og smelt den over svak varme, rør den inn i fruktmassen. Gelatinpulver behandles etter anvisning på pakken. Bland inn kremen.
Fyll røren i formen og sett den kaldt 3-4 timer.
Hvelv banancharlotten på serveringsfat. Pynt den med mandler og/eller revet sjokolade.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas