Flere resulteter finnes under oppskriften
Frityrdeig:
100 g hvetemel
en anelse salt
1 egg
1 1/4 dl melk
2 ss vann
1 boks i ringer
hvetemel
olje til steking
melis
Lag en jevn og klumpfri røre av mel, salt, sammenvispet egg, melk og så mye vann at røren blir som tynn pannekakerøre.
Hell saften av ananasen, la den renne godt av. Dryss ananasringene lett med mel.
Varm oljen til en brødterning blir gyllen i løpet av et min. Dypp ananasringene i frityrrøren og stek dem i oljen til de er gylne og sprø.
La dem renne av på fettsugende papir.
Dryss melis over ananasringene og server dem varme, enten med saften fra ananasen eller med bringebærsyltetøy.
Appelsin og pasjonsfruktgranité
Cottage Cheese med sjokoladesmak
Espresso-marmorert hvit sjokolademousse
Flamberte bananer som i Louisiana
Fruktsalat med frossen yoghurt
Fryst appelsinmousse med pekannøtter
Hjemmelaget vaniljeis med eggelikørsaus
Honningmelon med frukt og honningsaus
Kaffeiskrem med sjokoladebiter
Kirsebær i hvit portvinsgelé og crème chantilly
Kokospudding med pistasienøtter
Mandelkjernepudding med rød saus
Marinerte jordbær med ostekrem
Portvinsduftende karamellpudding
Provencalske markjordbær i rødvin
Rabarbrasuppe med vaniljeiskrem
Sjokolade- og mandelfylte fikener
Sjokolade-iskake med syltede fikener
Sjokoladekarameller med nøtter
Sjokoladepudding med croissanter
Stekte epler med rosiner og nøtter
Stikkelsbær- og hylleblomstiskrem
Søkkrike bypiker fra Sandefjord
Vaniljemarinert rabarbra med sjokoladekrem
Vaniljeparfait med bakt ananas